Fabiënne

Toen ik bij Lindsey begon was ik veel moe, ik had vaak weinig zin en energie om dingen te doen. Ik zat niet lekker in mijn vel en wou mij graag weer fitter voelen. Lindsey heeft mij geleerd wat gezonde voeding is, hoeveel ik mag eten en hoe ik meer ritme kon toepassen in mijn leven. Ik ben nu bijna 5 kilo kwijt en zit weer op een gezonde BMI. Ik voel mij vrolijker, fitter en ik zit veel beter in mijn vel. Doordat we alles in stappen deden, was het goed vol te houden. Ook door het kijken naar wat je wel mag i.p.v. naar wat je niet mag maakte het makkelijker vol te houden, hierdoor werd het namelijk niet te streng. Lindsey, bedankt voor de goede coaching de afgelopen maanden!

20-04-2020

Janne

9 weken geleden ben ik voor het eerst naar Lindsey geweest. Daar bespraken we wat mijn doel is, hoe ik het wil gaan aanpakken en keken we naar de invulling van mijn dagen. Ik kreeg formulieren mee en moest gaan bijhouden wat ik eet en drink op een dag, dan besef je pas wat je allemaal in je mond stopt.  
De week erop kwam ik terug en hebben we een plan gemaakt hoe we het gaan aanpakken. Lindsey gaf mij een app waarin ik kon bijhouden wat ik eet.
Ook kreeg ik voorbeeld menu’s zodat ik wat inspiratie had wat ik kon eten.  
9 weken later ben ik 8 kilo kwijt. Super fijn dat ik elke week naar Lindsey kan om te wegen en om alles te bespreken. Als het een week even niet zo goed ging, kijken we niet naar waarom het niet goed ging maar hoe we ervoor kunnen zorgen dat het de week erop wel goed gaat. Lindsey zorgt ervoor dat je elke keer je motivatie terug vindt om door te gaan. Ik heb mijn doel nog niet bereikt en ik ben ook nog niet klaar, maar ik ben op de goede weg. 
Lindsey bedankt! 

22-03-2020