Lindsey

In 2019 ben ik gestart met Body2Love. Zelf ben ik 10 kilo afgevallen, gewoon door normaal, voldoende én gezond te eten. Hier is geen streng dieet voor nodig. Mijn eigen ervaring breng ik hierdoor graag over op andere vrouwen. Ik ben afgestudeerd als gewichtsconsulent en ook ben ik opgeleid als voedingscoach van Benfit. Mijn passie ligt niet alleen bij gezonde voeding en een gezonde leefstijl, maar ook bij de sport. Hierdoor ben ik in 2020 ook de opleiding tot bootcamp trainer gaan volgen, hiermee biedt ik nu diverse bootcamp en powerwalk lessen mee aan. Mijn doel is om sporten leuk te maken, dit doe ik door variërende trainingen op spelenderwijs aan te bieden in groepsverband, probeer het eens uit met een gratis proefles

 

''Zelf ben ik 10 kilo afgevallen, gewoon door normaal, voldoende én gezond te eten.''


Door mijn eigen ervaring weet ik dat een streng dieet je niet gaat helpen naar een gezonde eet- en leefstijl. Hierdoor richten wij ons niet alleen maar op gezonde voeding, maar zorgen wij juist voor een balans in jouw eetpatroon. Dit betekent dus niet dat je nooit meer mag genieten van een glaasje wijn, een koekje, snoepje etc.
Nee, wij zorgen er samen voor dat jij jouw nieuwe eetpatroon vast kan houden. Niet alleen tijdens het traject, maar vooral ook ná het traject. Wij gaan samen werken aan jouw ideale lichaam, zodat jij lekker in je vel zit! Samen naar een gezond gewicht, zonder een streng dieet.