Bootcamp is in groepsverband buiten sporten onder begeleiding van een trainer

Wil jij je fit, sterk, strak en energiek voelen? Lekker sporten in de buitenlucht? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp trainingen bestaan uit verschillende variërende trainingen waarbij conditie en kracht met elkaar worden afgewisseld. De trainingen bestaan o.a. uit: stevig wandelen, hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen die we buiten volgen. De trainingen worden gegeven in het bos, op het veld en op de weg. Materialen uit de omgeving worden volledig benut, maar zeker ook je eigen lichaamsgewicht. Verder wordt er ook afgewisseld met extra materialen zoals: Dumbells, Ketllebells, Weerstandsbanden, Speedladders, Medicine Balls en Battle Ropes. Dé ideale work-out om je fit, sterk, strak en energiek te laten voelen!

Powerwalken met spierversterkende oefeningen

Powerwalken is hip, leuk, effectief, gezond, goed voor je humeur, het nieuwe joggen! Powerwalken is stevig wandelen met een snelheid van 6 à 7 kilometer per uur met allemaal spierversterkende oefeningen en intervaltrainingen onderweg. De spierversterkende oefeningen en de intervaltrainingen tussendoor zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt! 
Powerwalken is géén hardlopen! Wel is powerwalken bijna net zo effectief als hardlopen! Het gemiddelde calorie verbruik bij powerwalken kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur! 
Powerwalken is geschikt voor iedereen en alle leeftijden! Ook is powerwalken dé ideale training om je voor te bereiden op de bootcamp lessen! 

Dé voordelen van sporten bij Body2Love

  • Kleinschalige sportclub;
  • Gezellig sporten in groepsverband;
  • Conditie opbouwen;
  • Heerlijk sporten in de buitenlucht;
  • Variërende trainingen;
  • Calorieën en vet verbranden;
  • Kracht en snelheid ontwikkelen;
  • Fysieke en mentale training;
  • Haalbaar voor iedereen;
  • Trainen op je eigen niveau.

Kom bij ons op een leuke en verantwoordelijke manier aan je gezondheid werken en meld je direct aan voor een gratis proefles.

Wat zeggen anderen?

Carine Polman

★★★★★ "Heerlijk sporten in groepsverband in de buitenlucht! Leuke actieve lessen, fijne muziek erbij & lekker veel spierpijn de volgende dag!:)"

Bonnie Bisselink

★★★★★ "Onlangs een gratis proefles Powerwalk mee mogen doen. Lindsey neemt de tijd voor je (nieuw in de groep zonder enige vorm van conditie) en komt zeer professioneel en gepassioneerd over. De spierversterkende oefeningen worden op een leuke manier gedaan met een extra motiverend muziekje erbij.''

Ankie Gieling

★★★★★ ''Hele leuke fanatieke lessen in groepsverband. Ook tijdens de corona nog steeds de mogelijkheid om te sporten!! Heel leuk om te zien dat je op termijn resultaat boekt.''

Meld je aan voor een gratis proefles!

* Je aanmelding is pas definitief wanneer je hier een bevestiging van hebt ontvangen. 

Maandag 19:30 - Bootcamp
Dinsdag 19:00 - Powerwalken
Donderdag 20:00 - Bootcamp
Zaterdag 10:00 - Powerwalken