Start NU met het volledige leefstijl- en voedingsprogramma!

Er zijn 2 programma's die aangeboden worden:

  • Het 12 weken programma; hierbij hebben wij 1x een intakegesprek + 6 vervolgconsulten.
  • Het 24 weken programma; hierbij hebben wij 1x een intakegesprek + 12 vervolgconsulten.

Tijdens de vervolgconsulten bespreken wij jouw voortgang, knelpunten en werken wij naar leefstijl- en gedragsverandering zodat jij niet alleen jouw streefgewicht behaald, maar hem ook weet te behouden!

Jij ontvangt:

  • Een op maat gemaakt voedingsplan.
  • Géén kant-en-klare voedingsschema's; jij leert gezonde voeding toe te passen in jouw huidige eetstijl. 
  • Wekelijks advies van je coach over je voedingsinname. 
  • Persoonlijke coach; samen zorgen we ervoor dat jij jouw doelen behaald;
  • Extra optie: workouts voor thuis, zodat jij altijd en overal kunt sporten.
  • 2 wekelijkse coachsessies! Mogelijkheid voor een 12 of 24 weken traject: samen bepalen wij het juiste traject voor jou! 

Maak nu de stap naar een gezonder voedingspatroon en leefstijlverandering! Onthoud heel goed dat je voor resultaat gaat op de lange termijn; je leert hoe je dit kan toepassen op jouw situatie en vervolgens hoe je je streefgewicht vasthoudt!
Dit leer je niet door alleen maar op voeding te richten, maar ook op jouw gewoontes en gedrag. Samen gaan wij hier mee aan de slag en hierdoor ga jij resultaat boeken! 

De cliënten die ik begeleidt ervaren meestal na 1 week al de positieve effecten van het programma! Zij hebben na 1 week al meer energie, voelen zich fitter, hebben geen hongergevoel en vaak ook niet de neiging om te gaan snaaien. Na 1 week zitten zij al beter in hun vel. 

Ben jij die overtollige kilo’s zat en besef jij heel goed dat voor jouw ideale gewicht niet alleen voeding een rol speelt, maar dat jij jouw leefstijl ook zal moeten aanpassen? Meld je dan snel aan! Kom langs in mijn praktijk of volg het programma online op afstand!

Wat vinden anderen?

Ine Visser
★★★★★ ''Lindsey begeleidt op een fijne manier en stuurt bij waar je de mist in gaat en wanneer je te streng voor jezelf gaat worden: dat helpt echt en zonder haar hulp was ik niet 10 kilo afgevallen. Ik wist namelijk alles wel maar deed er niets mee tot 'de knop' om ging en ik hulp ging zoeken: dat hielp. Deze 10 kilo zijn er eigenlijk vrij makkelijk af gegaan en er gaan meer kilo's volgen met normaal eten en regelmatig een wijntje en een bakje chips. Dankjewel Lindsey!''

Fam Terhaerdt

★★★★★ "Body2Love is een echte aanrader. Ik vond het zelf erg moeilijk om de stap te zetten, maar toch besloten om naar Lindsey toe te gaan. En totaal geen spijt. Het sporten, bootcamp en powerwalking, geeft veel energie, je krijgt enorm veel feedback, je wordt uitgedaagd en het is gezellig wanneer je met een kleine groep samen sport. Ook heb ik gekozen om via Lindsey te gaan afvallen, je wordt bewuster gemaakt van je eetpatroon, ze verbiedt je niet iets te eten, maar ze geeft juist aan wat je anders had kunnen eten. Al met al ben ik super blij met deze keuze en is het altijd gezellig bij Lindsey!''

Keri Vroom
★★★★★ ''Hele fijne uitleg over hoe je gezond kunt leven zonder alles te laten staan. Lindsey ondersteund je waar nodig en hier kun je altijd om vragen. Echt een topper!!''

Charlotte Jansen

★★★★★ ''Zeer persoonlijk advies gekregen. We zijn samen gaan kijken naar wat kleine stappen zijn in de richting van een gezondere leefstijl. Hierdoor voelde het niet als zwaar of veel moeite. Ook voelde ik me door het gehele traject erg gesteund door Lindsey. Als het een weekje wat minder ging was ze niet streng maar keken we juist naar de oorzaken hiervan en probeerde we dit voor de volgende week weer om te buigen. Lindsey zorgde er steeds weer voor dat ik vol moed en zelfvertrouwen de deur uit ging. In het gehele traject heb ik veel geleerd over voeding en bewegen en wat deze twee voor mij persoonlijk betekenen. Uiteindelijk is het me gelukt een gezondere leefstijl te hanteren, eentje die voor mij werkt. Want ik denk dat dat het belangrijkste is, in dit proces. Dat het bij je past. En daarvoor ben je bij Lindsey aan het juiste adres!''

Enthousiast geworden?

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.